Home Wie Producten Behandelingen Contact

 

Hoe uw gelaat verbeteren zonder chirurgie ?

Iedereen wil wel een mooie gladde en strakke     huid, maar om daar een chirurgische ingreep voor ondergaan is voor velen net iets te zwaar en te pijnlijk.

Vandaag de dag bestaan in heel veel gevallen de mogelijkheid om ‘zonder’ chirurgie een mooi resultaat van het gelaat te bekomen, zoals bijvoorbeeld het verwijderen of vervagen van    oude littekens, pigmentvlekken, rimpels, acnй ….  die  door specifieke apparatuur of speciale     producten worden behandeld.

De innoverende schoonheidsspecialiste alias de Esthetische deskundige heeft tegenwoordig heel  wat in haar mars om een bepaald huidprobleem te verbeteren en zo tot een mooi resultaat te komen.

Heeft u een huidprobleem ? Ga eens langs bij uw Schoonheidsspecialiste / Esthetische deskundige. Zij zal uw huid analyseren en u adviseren naar de mogelijkheden die zij bezit om uw gelaat te behandelen in haar schoonheidsinstituut.

U hoeft geen huidprobleem te hebben om eens   langs te  komen. Het gelaat eens lekker verwen-  nen kan ook enorm deugd doen.

 

 

 

 

Copyright 2010 Cobelle.be. All Rights Reserved.